Kårhuskommittén KåK


Vi är Kårhuskommittén KåK! Vi är ett gäng teknologer som tycker extra mycket om kårhuset och gör allt vi kan för att det ska vara ett trevligt ställe att vara på.

Läs mer om oss!

Senaste nytt


Aspa KåK

14 december, 2022

Är du sugen på att aspa KåK? Vi med! Håll i så fall koll på våran facebooksida under LP3 eller kontakta oss för mer info!


Aspa KåK

1 april, 2020

Nu är det dags för aspning! Vill du förbättra Kårhusmiljön eller ta lite extra hand om Kårens fina järnvägsvagn? Då passar vår aspning perfekt för dig. Gå med i facebookgruppen här, för information och asparr.

Hoppas vi ses!


Lokaler vi har hand om


Emils Kårhus

Chalmers Kårhus ritades av Gert Wingårdh och färdigställdes 2001. Huset erhöll Kasper Salinpriset 2001 som delas ut av Sveriges Arkitekter. I huset finns förutom Chalmers studentkår även Chalmers reception, simbassäng, gymnastiksal, bokhandel, bastu, flera restauranger, nattklubb, pub och den stora aulan RunAn, där Programkommittén PU brukar visa bio. Huset utgör även del av huvudentrén till högskolan.

Järnvägsvagnen

Kåren har en Järnvägsvagn som används som sittningslokal, den är lagom stor för knappt femtio personer. Det finns en bar, bord och stolar för 48 gäster. Järnvägsvagnen är en hyrbar lokal för alla medlemmar i Chalmers studentkår, men även för gamla medlemmar och företag med Chalmersanknytning.

Läs mer om Järnvägsvagnen på studentkårens hemsida!

KåK 22/23


Emelie ”Emelinem” Nordenmalm

Konduktör
Foto: CFFC/CFFC.se

Johannes ”JohanneZ” Johansson

Ordförande
Foto: Fotografens Namn/CFFC.se

Gustav ”Nisse” Nilsson

Motionär
Foto: CFFC/CFFC.se

Victor ”Henkow” Henkow

Event/PR
Foto: CFFC/CFFC.se

Hör av er!

Meddelandet skickades! Vi hör av oss så snart vi kan!